ترویج جادوگری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #803
    adyanuniv
    سرپرست کل

    جادو و جادوگری در آثار کوئیلو به کرات دیده می‌شود. دلیل تاکید وی بر این مفهوم چه می‌باشد؟

    از جمله مفاهیم القائی نویسنده مورد نظر، جادوگری است. وی در مرحله‌ای از زندگی خود به جادوگری روی آورده است و می‌کوشد خوانندگان آثار خود را با این مفاهیم با اهداف مورد نظر خود آشنا کند. او در یکی از عبارات خود در کتاب والکری ها که نشر کاروان در سال 84 آن را چاپ کرده است در اهمیت جادو می‌نویسد:
    چه چیزی برای من خیلی مهم باشد ؟ جی (استاد پائولو ) قبل از اینکه جواب بدهد ، قدری مکث کرد و گفت : جادو! پائولو اصرار داشت : نه ! یک چیز دیگر . جی گفت : زن! جادو و زن. پائولو خنده اش گرفت و گفت : این دو برای من خیلی مهم است!
    بیان شیوه‌ها ، رمز و راز جادوگری و طرح جادو به عنوان عامل از دست دادن ایمان و وسیله‌ای که می‌تواند از انسان محافظت کند، نکته‌ای است که در آثار پائولو به چشم می‌خورد و مسلما با تعالیم اسلامی سازگاری ندارد و جای طرح این پرشس است که مترجمان ، ناشران ، و ارائه کنندگان آثار افرادی چون پائولو در پی چه اهدافی اند و در مقابل آن تکلیف متولیان امر فرهنگ در کشورهای اسلامی ما چیست ؟ متاسفانه این نوع کتاب‌ها با بهترین چاپ در دسترس قشر جوان قرار می‌گیرد و به دلیل عدم آگاهی مورد استقبال زیادی واقع می‌شود!
    در آثار پائولو جادوگری ، به کارگیری نیروهای نامرئی و ناشناخته در دنیای مادی می‌باشد و آن دنیای نامرئی که پائولو از آن سخن می‌گوید در برابر جهان مرئی نمی‌باشد بلکه در برابر دنیای واقعی است و حقیقتی غیر از توهم ندارد. به همین جهت او به صراحت جادو و سحر را موهوم و تخیلی اعلام می‌کند! (جریان شناسی انتقادی عرفان های نوظهور،حمیدرضا مظاهری سیف،ص254(
    این نوع تفکر موهومی و تخیلی در سراسر دنیا رو به گسترش است . تدوین کتاب‌هایی از این نوع و ساختن فیلم هایی بر اساس آن تاثیر زیادی در گسترش این تفکر انحرافی در جهان داشته است. یک نویسنده غربی ضمن بیان گسترش جادوگری در سراسر اروپا و کشورهای غربی ، ضمن تائید اثرات منفی گسترش آن در حوزه دین داری و اخلاق توده‌های مردم می‌نویسد :
    ” در تفکر عصر جدیدی که آمیزه ای غریب از عرفان شرقی و جادوگری غربی است اعتقاد به خدا در جایگاه ایجاد‌کننده ارزش‌ها‌ی اخلاقی به طور کامل نفی می‌گردد…. اصول اخلاقی به نفع جادوگری قربانی می‌گردد… جادو به ما وعده دورغین کنترل مستقیم بر خود و دیگران را طبق هواهای نفس خود به جای خواست خداوند می‌دهد ، معنویت عصر جدیدی از پیشگویان ، کف بینان ، کانال زدن (ارتباط با ارواح ) و امثال آن را پر است؛ میان همه این ها مسئله خلا هرگونه امر و نهی اخلاقی است…
    جادوگران منطقه ویکتوریا در ایالت بریتیش کلمیبای کانادا اخیرا جهت ساختن کلیسای که برای جادوگران، بی دینان ، پیروان ادیان زمینی قابل استفاده باشد پول گرفته اند … باید بدانید انقلاب آرامی در راه است!”(جنگ علیه خانواده، ویلیلم گاردنر، ترجمه معصومه محمدی، نشر دفتر مطالعات و تحقیقات زنان ص۳۲۹).
    این تفکر موهومی که در آثار پائولو به وفور دیده می شود در آن جایی برای خدا و شریعت های آسمانی وجود ندارد و تمامی آنها براساس آزمایش‌ها و تجربیات انسان پدید آمده است؛ تجاربی که می‌کوشد اذهان توده‌های مردم را در جهت‌هایی خاص سوق دهد.
    نوشته شده توسط: حمید نگارش

     

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
دکمه بازگشت به بالا
بستن